Otsatukka + kasvomaalausta

Tää päivä on mennyt kaverien kanssa kaupungilla ollessa. Tää oli myös eka lomapäivä kun sai nukkua niin pitkään kuin halusin ja nukuin puol 12 asti. Oli vähän pöllähtänyt olo kun heräsin kun sain nukuttua niin hyvin. Varmaan yli 10 tuntia tuli nukuttua.

Mutta nyt itse asiaan, katsokaapas seuraavaa kuvaa:

Tältä näytän nyt ;)
Tältä näytin vielä muutama tunti sitten.
Tässä vastaus! Otsaklipsi jonka ostin glitteristä. Aluks epäilin tätä klipsiä, mutta koska en oo uskaltanu leikata omaa otsatukkaa niin päätin kokeilla ja ostaa tämmöisen. Nyt ei tarvii muuta kuin kiinnittää tää omiin hiuksiin jos haluu otsatukka lookin. Oon sellainen ihminen, että jos mä leikkaisin oman otsatukan niin kyllästyisin siihen nopeesti ja koittaisin vaan kasvattaa takaisin pitkään pituuteen hiuksia. Sen takia tää oli ihan hyvä valinta.
Eilen olin maalaamassa kasvomaalauksia lapsille kun äiti pyysi mua sinne maalailemaan. Olin siis petäjävedellä äitin ja sen kaverin jäjrestämässä perhekahvilassa. Lapset tykkäs kyllä tosi plajon kasvomaalauksista ja sain tehdä niitä ainakin 30 eri lapselle. Suosittuja kuvia oli perhoset, hämähäkit, kruunut ja puput.
Tein käteen yhden esimerkkimaalauksen.  (Koitin samalla epätoivoisesti peittää mun escape- leimaa kun olin ollut edeltävänä päivänä viihteellä, vappuna katsos.) :DD
Siellä oli myös panda jonka pää meinas lentää kokoajan tuulen mukana. Hah.
Mitä silmäni näkevätkään? Jää on jo sulanut lähes kokonaan kun menee petäjävedelle päin. Alkaa jo olla aikakin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ohhoh olin 100% varma et olit leikannu otsiksen! hyvin sulautuu sun päähä:)

Joanna kirjoitti...

Tack! Joo ihme että löytyi noin hyvä yksilö kaupasta joka vastais mun omaa väriä. :D

Henni kirjoitti...

ui vitsi ku sopii sulle toi otsis :)

Joanna kirjoitti...

Kiitos. =) mulla on ennen ollu kyl otsis, mut ei se tältä näyttäny kun oma tukka ei oo tarpeeks tuuhea jos leikkais ton mallisen.