Pidä hauskaa kuvillasi + tunnelukkotesti

Pari päivää sitten löysin sivustoja joissa voi tehdä hauskoja kuvia lisäämällä jo valmiisiin kuviin oman pärstänsä. Kävin monia sivustoja läpi mutta mun mielestä nämä jotka nyt esittelen oli parhaimpia sivuja:


http://photofunia.com/ + sen lisäksi http://funphotobox.com/effects.aspx?page=5

Tässä pari esimerkkiä millaisia kuvia mä sain aikaan kun lisäsin toisiin kuviin omia otoksia:
Tää leffa olis varmaan aika floppi.
Mitähän noi tyypit on nähnyt tuolla kun kattovat niin ilmeellä?
Eiköhän nää esimerkit antanut jonkinlaisen kuvan siitä millaista jälkeä noilla sivustoilla saa aikaan.

Tunnelukkotesti


Muista huomata testin tekemisen jälkeen, että tunnelukon kuvaus on aina sama vaikka saisit minkä tuloksen (heikon tai vahvan)! Oot saanut saada vaikka heikon tunnelukon johonkin, joten älä säikähdä jos se kuvaus kertoo jotain karumpaa koska se kertoo kuitenkin sen pahimman mahdollisen mitä tyyliin siinä testissä voisi saada. "Tunnelukon voimakkuus ilmaisee siis sen, miten hyvin kuvauksen tulisi pitää paikkaansa sinun kohdallasi. Älä kuitenkaan ota testin tulosta annettuna totuutena, vaan kysy itseltäsi miltä osin kuvaus pitää paikkaansa. Jos kuvaus ei pidä lainkaan paikkaansa, sinulla ei ole kyseistä tunnelukkoa."

Tästä näätte mun tunnelukkojen tulokset:

Uhrautuminen  -  vahva

Tunnevaje  -  vahva
Emotionaalinen estyneisyys  - vahva
Hylkääminen  -  vahva
Kietoutuneisuus  -  keskivahva
Pessimistisyys  -  keskivahva
Kaltoin kohtelu  -  keskivahva
Epäonnistuminen  -  keskivahva
Riittämätön itsekontrolli  -  keskivahva
Oikeutus  -  heikko
Vajavuus  -  heikko
hyväksynnän haku - heikko
Ulkopuolisuus  -  heikko
Riippuvuus  -  heikko
Vaativuus  -  heikko
Suojattomuus  -  heikko
Alistuminen  -  heikko
Rankaisevuus  -  ei tunnelukkoa <-- Mitä? Eikö ollenkaan! Kauheeta.. :'DNappasin tuolta myös yhden mun tunnelukko analyysin joka näytti tältä:

Uhrautuminen
Tunnelukon voimakkuus: vahva
Testin suorittaneista 24% sai saman voimakkuuden tulokseksi. 87% sai vähintään keskivahvan tulokseksi. Vastauksesi:
Minun on vaikeaa pyytää muita huolehtimaan minusta. Toisten tarpeet menevät viime kädessä omieni edelle. 1 (ei kuvaa minua lainkaan)
Tunnen syyllisyyttä jos en toimi toisten odotusten mukaan. 4 (kuvaa minua melko paljon)
Löydän aina aikaa muille ja huolehdin läheisistäni. Olen tottunut kuuntelemaan toisten ongelmia. 5 (kuvaa minua paljon)


Olet oppinut huomioimaan toisten tarpeita herkästi ja niinpä omat tarpeesi jäävät helposti sivuun. Jos asetat omat tarpeesi etusijalle, tunnet todennäköisesti syyllisyyden tunteita. Uhraudut, jotta et joutusi kokemaan syyllisyyttä siitä, että et ole huomioinut riittävästi toisia. Uhraudut omasta tahdostasi, et toisten vaatimuksesta, koska muiden tarpeet yksinkertaisesti ylittävät omasi. Saatat olla luonnostasi empaattinen, etkä halua toisten kokevan mielipahaa. Koet itsesi vahvaksi ja kannat vastuuta toisten hyvinvoinnista. Sinun on helppo olla toisia kohtaan ymmärtäväinen ja myötätuntoinen. Kuuntelet yleensä toisten ongelmia ja kerrot omistasi vähän.

Ja tuossa tekstissähän ei nyt kaikki kohdat pitänyt paikkaansa vaikka vahvan tunnelukon sainkin. Varsinkaan toi että muiden tarpeet menevät omien ohi. Ei todellakaan mene mullakin on omat tarpeeni jotka täytän tarvittaessa sanoi muut mitä tahansa. :D 

Tästä sitten tunnelukkotestiä tekemään:  http://www.tunnelukkosi.fi/testiMikä on "tunnelukko?
"

Tunnelukko on lapsuudessa ja nuoruudessa opittu tapa reagoida, kokea, tuntea, ajatella ja käyttäytyä. Tunteemme eivät ole varsinainen ongelma, vaan se, miten ne pakottavat meidät toimimaan lapsuuden keinoin. Tunnelukot saavat meidät lapsenkaltaisesti välttelemään, antautumaan ja hyökkäämään kohtaamissamme tilanteissa. Nämä keinot ovat aikuisiällä haitallisia ja voivat toimia itseämme vastaan.

Tunnelukkomme saavat meidät suhtautumaan elämään pessimistisesti, ne tuovat elämäämme huolia ja pelkoja, jotka eivät pohjaudu todelliseen vaaraan. Ne tekevät meidät mustasukkaisiksi, omistushaluisiksi tai epäluuloisiksi ihmissuhteissamme. Tunnelukot saavat meidät kontrolloimaan itseämme ja ympäristöämme, jottei mitään pahaa pääsisi tapahtumaan. Ne saavat meidät kätkemään todelliset tunteemme ja välttelemään ongelmista puhumista niin kotona puolison kuin töissä esimiehen kanssa. Niiden vuoksi väheksymme itseämme ja omia saavutuksiamme ja vertaamme itseämme jatkuvasti toisiin. Tunnelukot voivat saada meidät esimerkiksi kohtelemaan toisia ihmisiä huonosti, jolloin suhtaudumme heihin vaativasti ja kriittisesti, syyllistämme, manipuloimme tai väheksymme heitä.

Ei kommentteja: