Joulukorttipaja pystyssä

Hei taaas! Koska tykkään askarrella ja väkerrellä kaikenlaista niin kokosin eilen kasaan kaikki korttimateriaalit mitä löytyy ja aloin tekemään joulukortteja. Oon aina tykännyt tehdä kortteja jouluna, en ikinä osta valmiita kortteja vaan teen itse. Kun olin pieni niin mummo osti aina kattavat korttitarvikkeet ja pöydän ääressä kului helposti koko päivä. Nytkin aika vierähti nopeesti ja pajan ääressä venähti 3 tuntia.

Joulukorttimateriaalina voi käyttää jopa foliota, servettejä, lahjapaperien kuvia ja leivinpaperia. Niitä luulisi joka taloudesta löytyvän. Mulla oli korttien kanssa ongelma koska värit ja kirjoituskamat oli niin rajalliset. Oisin kovasti kaivannut vahakyniä tai värikyniä. Tussin värit ei oikein näy tummissa pahveissa. Sovelsin kuitenkin parhaani mukaan ja sain muutamia kortteja aikaiseksi jouluradion soidessa taustalla.

Kortteihin voi itse leikata erilaisia aukkoja niin kuin tuo perus sydän. Foliosta tai muusta vastaavasta paperista saa tehtyä "jäätä" kortteihin. Itse käytin kiiltävää pahvin palasta ja koitin tehdä siitä jääkentän. Siitä muuten voi peilatakkin.
Ensimmäiset paketitkin on jo paketoitu.
Mulla oli käytössä vain pastellit, voitte arvata miten ne sotkee ja niillä ei selkeitä kuvioita saa aikaiseksi joten päädyin vain häivyttelemään värejä. Mustalla tussilla sai tehtyä kuusia.

Loppuun viikonloppukuva auton kyydissä. :D

Ei kommentteja: