Tilaustyö valmis + päivä ennen aattoa


Terve tonttuset! Viime postauksessa panikoin sitä miten mun tilaustyön käy kun aloin tekemään sitä tuntemattomalle ihmiselle joka halusi kala-aiheisen kuvan jonka antaa lahjaksi. Yleensä olen tehnyt kaikki työt tutuille tai puolitutuille ihmisille jotka tuntevat mut. Sovittiin että hommaan myös kehykset piirrokselle joten nostin sen takia hintaa työlle. Sain työhön melko vapaat kädet. Kaiken kaikkiaan mulla meni työn tekemiseen muutama tunti  hahmotuksineen ja loppusilauksineen.

Kun työ oli valmis, lähetin siitä kuvan tilaajalle ja odotin vastausta jännityksellä. Onnekseni tilaaja oli hyvin tyytyväinen ja sain huokaista helpotuksesta. Sain 25 euron sijasta 40 euroa! Työtä oli kyllä mielenkiintoista tehdä koska en oikein koskaan kaloja tai ihmisiä piirtele.


Päivä ennen jouluaattoa


Niin se vain kuulkaas on että huomenna on jouluaatto. Ollaan asuttu Villen kanssa nyt 3 viikkoa meidän uudessa kodissa ja tänään ollaan oltu täällä rauhassa koska huomenna on kunnon vilskepäivä kun mennään käymään kummankin perheen luona jossa on myös lapsia ja isovanhemmat.

Normaalisti olen perheen luona ollut jo 23. päivä joulukuusta mutta nyt päätettiin tehdä se vasta aattona koska siellä olisi kauhea härdelli menossa, kaikenlisäksi pikkuveli on kipeä. Heräsin tänään puoli kymmeneltä kello yhdentoista sijaan. Aamu ja päivä meni siivotessa koko huusholli. Eipä kauaakaan mennyt kun päivä alkoi hämärtyä ja Ville tuli kotiin joululoman viettoon.

Tänään en kokkaillut varsinaista jouluruokaa vaan tein sen mitä pakastimessa oli jäljellä, eli kanaa. Villen toiveesta tein sen kanssa nuudelia mutta itse halusin mukaan paljon vihanneksia. Tämän ruuan kanssa sopii hyvin kreikkalainen jogurtti. Katseltiin samalla uutisia ja Gordon Ramsayn jouluruoka-ohjelmaa.

Käärin myös tänään paketit. Mietin miten saisin saippuat kätevästi annettua lahjaksi, kunnes keksin että teen rei'ittimellä kortteihin reiän josta sidon pienen saippuapussukan kiinni. Kortin avatessaan sieltä saippuapussi pilkistää.

Ollaan saatu paljon joulukortteja joista suurin osa on jääkaapissa. Myös joulusuklaata on tullut etukäteen.

Vielä lämmitellään saunaa joten tähän on hyvä lopettaa. Hyvää joulua kaikille!

2 kommenttia:

emmaot kirjoitti...

Ennen joulua onkin hyvä syödä jotain ihan muuta kuin jouluruokaa, koska jouluruuasta nautitaan sitten jouluna :) itekin popsin tänään tonnikalasubia :D

Joanna kirjoitti...

NO niinpä. Sitä kyllä ehtii syyä taas kyllästymiseen sen muutaman päivän aaton jälkeen. :D
Subi on hyvä paikka! En oo koskaan tonnikalaa maistanut siellä.