Uusi asunto Osa 2: alakerta

Ollaan jotenkin saatu alakertaakin asuttavan näköiseksi pikkuhiljaa joten voin pistää jo kuvia tänne sieltäkin. On hyvin todennäköistä, että sisustus ja järjestys tulee vielä jossain vaiheessa muuttumaan, mutta tällä hetkellä alakerrassa näyttää siis tältä kun suurimmat tavarat on saatu järkeville paikoille.


Olohuone/takkahuone
Olohuoneen sisustus on värikäs. Ihan kiva että joku huoneista on vähän värikkäämpi. Olohuoneeseen keksitään vielä jokin taulu seinälle. Tuolla nurkassa näkyy monitoimitulostin mustana möykkynä joka toimii langattomasti. En tiiä haluunko pitää noita vihreitä tyynyjä ja vilttiä tuolla.Eteinen/alakerran peilikaapit
Kaapeissa on  ulkovaatteet ja kengät. Vaatenaulakko on takeille ja laukuille.

Yllä eteisen korkea lipas joka näkyy hieman peilikaapistakin edellisestä kuvasta. Koriin oon tunkenut mun tuubihuiveja ja puisessa tarjottimessa Ville säilyttää kaikkia avaimiaan. Nyt niitä ei näy koska: töissä. :D

Yllä sauna- ja pesutilat missä meillä on LED-valo suihku. (on muuten hauska kun vaihtaa väriä lämmön mukaan!) Tämä on samalla myös kodinhoitohuone koska tuon avonaisen oven takana on pesukone ja hylly jossa on kaikki pesuaineet ja sen yläpuolella kaapeissa kaikki liinat ja pyyhkeet. En alkanut sen enempää pyykkijuttuja ja pyyhkeitä kuvailemaan joten jätin oven hienosti siihen eteen.

Seurusteluhuone

yllä pimeällä otettu kuva

Portaikon toisella puolella on oleskeluhuone jossa syödään, höpötellään ja pelaillaan isommalla porukalla. Huoneen lipastoissa on kaikki lautapelit ja karaokejutut. Tila toimii isomman porukan kanssa kun syöjiä ja juojia on paljon enemmän. Pöytä on kivempi kattaa tuonne kuin keittiöön koska tuo tila on myös avonaisempi. Tuolta pääsee myös terassille.

Terassia ja muuta piha-aluetta kuvailen vasta sitten kun lumet tulee, nyt on vähän ankeaa lähteä sitä tekemään. Parhaimpiin oikeuksiinsahan tuo pääsee kesällä kun terassille laitetaan sohvat ja pöytä jotka on tällä hetkellä viety takana näkyvään leikkimökkiin talven ajaksi. Terassilla on myös grilli.


Oleskeluhuoneesta näkee vähän keittiönkin puolelle kun katsoo tietystä kuvakulmasta


Tässä on pääkeittiötä. Syödessä voi avata tuon pikku TV:n jos haluaa, mutta itse tykkään lukea mieluummin jotain lehteä kuin katsoa TV:tä.


Alakerran vessa


Siellä on tuollainen suitsuke-teline ja väriteema on sinertävä. Vessaakin vielä vähän muuttelen ja mietin mitä rasvoja ja tavaroita halutaan pitää esillä, nyt siellä on jotain randomia kun en oo löytänyt kaikkia tavaroita autotallista.

Kuvakulma portaikosta alas. (taas pimeällä otettu kuva.)

Sitten mennäänkin jo yläkertaan...


Päivän asu:


Seuraavassa asuntopostauksessa esittelen sitten yläkerran kokonaan ja yläkerran terassitilan.

2 kommenttia:

Emilia Myllylä kirjoitti...

Vähä jännä, että teillä on erikseen "seurusteluhuone". Meillä "seurusteluhuone" ja olohuone on sama asia :D Tai keittiö.

maailmanrannikoilta.blogspot.fi

Joanna kirjoitti...

Hehe, se on meiidän mielestä paras "nimitys" tolle huoneelle niin sovittiin että se on seurustelutila. :D