Sisustamisen iloa ja ledivalo-sieniä

JEEE! Tilasin sisustusperhosia ja nyt ne saapuivat. Tykkään sinisestä väristä ja muutenkin oon koittanut piristää kodin ilmettä nyt sinisillä sävyillä, mulla on tainnut mennä jo se pinkki aika ohitse kun vielä 3 vuotta sitten mun pikku yksiössä oli paljon vaaleanpunaisia juttuja siellä täällä.

Muunmuassa näin perhosia voi käyttää, kiinnitin ne mun huoneen taaimmaiseen seinämään ledivalojen ylle.
Perhoset sopii tänne koska tyynyissä on sinisen sävyisiä kukkia ja mattokin on sinertävä. Perhoset sopii vaikka myös taulun ympärille tai kellon ympärille.
Mulla on myös hyllyköllä sinertävät vaniljan tuoksuiset kynttilät ja sinisiä koruja.


                                     Vessassakin on sininen teema
Onneksi Ville ei oo sanonut mitään siitä kun täällä muuttelen järjestystä ja mietin mikä olisi kiva. No eihän tästä nyt voi varmaan mitää pahaa sanoa, sininenhän on myös poikien väri. ;)

Koska päätin viedä mun huoneesta ison taulun pois laukkuhyllyköltä, laitoin sen portaikkoon. Näin se mieli vaan muuttuu vaikka mun mielestä "oma koti" kyltti sopi myös tosi hyvin portaikkoon. (Siitä edellisessä blogikirjoituksessa kun saatiin sisustuskyltti joululahjaksi.)

Pistetään kyltti jonnekkin muualle koska iso taulu vei sen paikan portaikosta. Eiköhän niin pienelle kyltille paikan keksi. Mun mielestä tuo iso taulu sopii portaikkoon paremmin kun alakerran sovhillakin on mustavalkoista teemaa mm. kaupunkityynyissä.

                    LED-kärpässienet (söpöysvaroitus)
Tadaa! Nämä ostin Villelle joululahjaksi. Mainitsinkin näistä myös viimepostauksessa kun ne ei olleet mukana lahjasaalis-kuvassa kun ne oli jo pistetty paikoilleen yläkertaan enkä tajunnut niitä kuvan ottoa varten hakea.
Nämä söpöläiset vaihtaa väriä pikkuhiljaa. Melkein teki itse mieli ottaa nämä omaan huoneeseen, mutta ei ne sinne sopisi yhtä hyvin kuin Villen pimeeseen peliluolaan jossa muutenkin on väriä vaihtava ledinauha television takana.


Joulun jämiä ruuaksi
Bataattilohkoja ja kalaa johon siivutin yhden tomaatin. Tämän combon kanssa toimi hyvin Violan piparjuuri-tuorejuusto.
Tässä myös mun toisen mummon tuoma joululahja kun kävi papan kanssa eilen kahvittelemassa. Sain uuden hajuveden, meikkisuteja, L300 kasvoveden (en muuten omista edes kasvovettä joten tämäpä kävi kivasti jos joskus tarvii), luomivärin ja vanulappuja kasvovedelle.

Kuulumisia:
Näitä on aina hyvä päivittää tänne. Viime tukan värjäyksestä on taas pitkä aika (4kk) joten ajattelin värjätä ne vaaleanruskeaksi, ainakin tummemmaksi mitä ne nyt on koska se on mulle hyvä väri talveksi. Koitan aina pitkittää värjäyksiä ja tehdä sen mahdollisimman harvoin, nykyään värjäyksiä on noin  3 krt vuodessa. Oon halunnut pitää yllä mahdollisimman neutraalia sävyä joka on lähellä oman tukan väriä jottei tarvisi värjätäkkään usein. Kesällä on aina kiva pitää vaaleampaa sävyä.

Sain myös postissa 5 kg nilkkapainot ja 24 kg kahvakuulakin on noudettavissa postista, jippijaijei! Näitä oon niin toivonut niin kuin vakkarilukijat tietää! Mulla on nyt hyvä treenisetti tänne kotiin koska sain myös Ecobodyn kannettavan jumppamaton jonkin aikaa sitten ja ostin vahvan kuminauhan myös jossa on hyvä pito. Omasta takaa on myös salihanskat joilla saa hyvän otteen uudesta kuulasta.

Tulevia blogikirjoituksia:

  • Uuden vuoden juhlat
  • Nilkkapainot ja uusi kahvakuula
  • leveälahkeisten paluu
  • Asunnon esittelyä osa 3: yläkerta

(siitä en sitten ole varma missä järjestyksessä nämä tulee, mutta jossain vaiheessa kuitenkin, välissä saattaa olla jotain muuta asiaa mutta nää on lyöty lukkoon.)

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ompas ihania nuo koristeperhoset! Mie väkersin joskus semmosia ihan mustasta kartongista. Näkyy tässä postauksessa muutamassa kuvassa -> http://satueventyr.blogspot.fi/2015/08/our-home.html?m=1
Tosi kivan näkönen asunto! Toi rappu on ihana, hauskasti ei niin perustylsä! :)

Joanna kirjoitti...

Eipä tullut mieleenkään että noihan voi tehdä itekkin jos haluaa eism. yksivärisiä tai mustia nimenomaan! Hyvä idea. :)