Kesän odotus -spesiaali

Hui! Multa loppuu työharjoittelu ensi tiistaina jonka jälkeen mulla alkaa loma. (Ellen nyt jonkun ihmeen kautta saa kesätöitä, aika huonolta näyttää tilanne kun niin harva otetaan nykyään kesätöihin kun miettii niitä hakijamääriä.)

En malta odottaa lomaa ja tulevaa kesää. Mun oli pakko fiilistellä sitä täällä blogissakin. Eniten kesässä tykkään siitä että on aikaa nähdä kaikkia tärkeitä ihmisiä vaikka aamusta yöhön, on lämmin, voi ruskettua ja olla rannalla ja syyä jäätelöä kun ei oo enään niin viileää. Kesässä mä en tykkää itikoista enkä lukeista mutta ne nyt on ihan pikkuvikoja eikä ne ikinä oo pilannut mun kesämieltä. Tänä kesänä mä kyllä aion käydä mökillä että saa sieltäkin kaikenlaisia kuvia kun en käyny siellä viime kesänä ollenkaan.

Oon muuten jo ruskettunut mutta sitä ei oikein huomaa näistä kuvista koska salama tekee naamasta aina niin vaalean. Rusketun helposti kun joudun olemaan joka päivä ulkona töissä.
Tämän päiväinen luomiväri meikki. Pinkkiä,sinistä ja ruskeaa. Värjäsin muuten tänään myös mun kulmat kun viime värjäyksestä taitaa olla jo yli kuukaus aikaa. Sekoitin väristä vähän liian vahvaa ja mun kulmista tuli tummemmat kuin mihin oon tottunut. :'D Mun kulmissa ei oo näissä kuvissa meikkiä ollenkaan joten näistä huomaa aika hyvin miten värjäys meni.
Tämmöset tuli myös ostettua tänään.


Kaikillahan on niitä ns. kesäbiisejä joita on tykännyt kuunnella kesäisin. Tässä mun biisivalinnat viime kesälle. Tuun kyllä kuuntelemaan näitä taas tulevana kesänä koska nää tuo hyviä muistoja mieleen:


"All the crazy shit I did tonight, those would be the best memories. I just wanna let it go for the night That would be the best therapy for me"
"Cloudlight. Floating in magically colorful pieces of sky, pieces of skylight "

"Don´t got to understand, they know. I smoke that, fire that, good that, good that"

"Don't listen to a word I say. The screams all sound the same. Though the truth may vary this, ship will carry our bodies safe to shore"

"Strawberries cherries and an angel's kiss in spring
My summer wine is really made from all these things"


"They call me the Wild Rose, but my name was Elisa Day. Why they call me it I do not know, for my name was Elisa Day" - Tätä biisiä tuli laulettua karaokessa juhannuksena.


Tässä kesäkuvia muutaman vuoden takaa.
"Jylhäkallion ylpeys" vois olla tän kuvatekstinä....
Mulla oli joku ihme villitys pitää erilaisia jättipaitoja ja sandaaleja. Varmaan sen toivossa että näytin varmasti kävelevältä teltalta, tai jotain sinne päin. Noikin vaatteet oon jo myynyt kirpparilla pois aikoja sitten. :D

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Näistä sun postauksista tulee niin hyvälle mielelle :)

Joanna kirjoitti...

Kiva kuulla! :) Onneks ei sentään pahalle mielelle tule. ;D