Lämmin päivä + kuntoilua

Tänä tiistaina sai fiilistellä lämmintä säätä kun kello 2-3 hujakoilla keskustan mittari näytti +15 astetta. Auringon lämmön tuntee jo kivasti kasvoilla. Mulla oli tänään nahkatakki (aitoa nahkaa siis) niin meinasi tosiaan tulla aika kuuma kun ei se hengitä ollenkaan. Mun ensimmäiset pisamatkin tuli tänään näkyviin kun tuli kierreltyä kaupungilla jakamassa julisteita työparin kanssa.
Työpäivän päätteeksi menin kotipihaan rentoutumaan ja kuuntelemaan musiikkia. Kärpänen lensi mun laukulle paistattelemaan päivää ja lämmittelemään. Tää oli ensimmäinen kärpänen jonka näin tänä keväänä niin oli sit pakko ikuistaa sekin kun ei se mihkään tosta lentänyt. Toi kärpänen oli muutenkin ihan sekaisin, vaikka tökkäsin sitä se ei juurikaan välittänyt.
6 aikaan lähdin kaverin kanssa taas salille. Joojeps oon jättänyt bodypumpin pois nyt koska äitillä ei kuulemma oo aikaa käydä siellä pikkuveljen takia. Bodypumpin jäädessä pois oli jotenkin sellane tyllötköpötkö olo ja mulle tuli jälkeenpäin semmonen tunne että haluun kuitenkin tehdä jotain muuta kun kerta olin jo tottunut siihen että teen jotain mun kunnon eteen. Mua ei oikeastaan haittaa yhtään etten mee enään bodypumppiin koska sitä pidettiin petäjävedellä. Tärkeintä on että pidän nyt yllä mun kuntoa että jaksan jatkossakin vipeltää.
Tuossa tangolla on hyvä venytellä. Tajusin sen vasta tällä kerralla. :D Siihen saa jalan just sopivasti. Salin lattia ei näköjään ollukkaan niin puhdas mitä luulin, sukista päätellen. Kloriittipesut odottaa.
Tässä todiste kaverinkin olemassaolosta!


Maanantai: Menin kattomaan kyseisen elokuvan kaverin kanssa.
Mun mielestä leffa oli hyvä ja mielenkiintoinen. En osannut arvata mitä seuraavaks tapahtuu. Miinuksia siitä että leffassa ei ollut juurikaan mitään mille olis voinut naurahtaa. Ehkä pari kohtaa, mutten enään muista niitä pahemmin. 
Näin lähti tämä viikko käyntiin. Huomenna äitille pistämään lisää raitoja tyveen, mun hiuksia ei oo fiksailtu tammikuun jälkeen joten tyvikasvu on taas aikamoinen.

2 kommenttia:

Ottilia kirjoitti...

Kivoja kuvia, toivottavasti sulla on mukava loppuviikko :)

Joanna kirjoitti...

Kiitos paljon! ^^ Ihan hyvältä on näyttää myös loppuviikko. :)