Lapsuusajoilta osa 2 + euron kengät!

Tässä ois sitten toista osaa lapsuusajoilta niin kuin lupasinkin tälle päivälle. En voinut olla liittämättä tähän pientä kenkiin liittyvää materiaalia

Neuvolassa mua moitittiin lihavuuden takia. Äitiä muka syötti mua liikaa ja ne halus mut painoseurantaan tuleville kuukausille. Mitähän niiden lääkärien päässä on liikkunut mä nään tässä terveen vauvan enkä mitään ihrakasaa.
No näytänkö mä nyt sitten lihavalta? :D Ei noin pienestä vauvasta voi oikein mennä sanomaan että liian lihava ennen kuin kasvaa lisää. Mä söin hyvin mutta lihavaa ei musta saanut tekemälläkään.
Kellukkeet kylvyssä. Pelkäsinköhän mä et hukun tai jotain.
Etelässä papan ja mummon kanssa.
Semmoisia lapsuuskuvia tällä kertaa. :) Teinivuosista mulla on niin vähän kuvia etten ajatellut tehdä niistä mitään postausta. Aloin rakastamaan kameraa uudelleen 15 vuotiaana. Ennen sitä otetut kuvat on tyyliin poistettu kun olin niin itsekriittinen.


Tänään tarvitsi jo aurinkolaseja kun olin kaupungilla.
Mutta nyt niihin kenkiin! Mä sain nää kirpparilta eurolla! Mun mielestä hyväkuntoiset hintaan nähden, toisen kengän kärki on vaan kulunut mut ei sitä käytössä ainakaan huomaa. Ei kukaan tuu töllistelemään sun varpaita kun jossain liikut..vai tuleeko. :o Kummankin kengän pohja on myös vähän kulunut mut ei sillein että sitä ainakaan huomaisi liikkuessa.

Kävin tänään myös kaverin luona ja sillä oli niin hyvää ruokaa tarjolla taas että huhhuijaa.
Tässä ne kengät nyt olis. Ei vaan sovi ihan tän asukokonaisuuden kanssa. Pistin ne vaan jalkaan kuvien ajaksi. Ei kyllä ees näy kunnolla tossa toisessa kuvassa, enpä huomannu ollenkaan ennen kuin tänne pistin. Noh, pikkuvikoja!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eihh..... ei paitaa farkkuleggingsien sisään!
ja noi aurinkolasit on iha kauheet D: anteeks

Joanna kirjoitti...

on se paita farkkulegginsien sisällä monilla muillakin. Lohdutan sua kuitenkin sillä et tää on tämmöinen easy kotiasu jossa on helppo olla. en lähtis tällä asuvalinnalla ulos. En jaksa blogia varten ettiä sopivia vaatteita ja kuvailla itteäni viimeseen asti tälläytyneenä, oon niissä vaatteissa missä satun millonkin olemaan kotona. :) Makuasioista ei voi kiistellä, ite esim. inhoon rayban tyylisiä laseja haluan mieluummin käyttää tän tyylisiä. Tärkeintä kai et ite tykkää. Ja ei sitä tartte anteeks pyydellä! :) Olin pistämässä tähän loppuun linkkiä naisista joilla on myös paita farkkulegginsien/legginsien sisällä ja kuvat on muotialan materiaalia, mutta mun blogin kommenttien teksti ei oikein voi kopsata niin en siks linkitä. :s

Anonyymi kirjoitti...

Sopiihan paita farkkulegginsien sisään, hyvältä näyttää :)

enna kirjoitti...

Ööm.. musta noi lasit sopii sulle ja on hyvät. Itellänikin on tommoset! Mutta joo eihän niistä makuasioista voi tosiaan kiistellä.

Joanna kirjoitti...

hehe,kiitokset. :) Ainut miinus toki se kun pistää sen paidan tonne housuihin niin ne on mulle aina niin pitkiä jotkut topit ja paidat että tulee tommosia kurttuja. pätkä kun oon.. :D