Thanks mom for pimping my hair

Oon aina niin laiska värjäilemään omaa tukkaa annan sen aina mennä repsahduspisteeseen asti kunnes on pakko tehdä jotain. Tarkoitan lähinnä tyvikasvua. Tiiän kyllä että tyvikasvu on nykyään muotia, ainakin kun mun tyvi on tummempi kuin latvat niin sitä ois helppo vaan kasvattaa ja kasvattaa ilman että kukaan kattois vinoon.  Sen takia oonkin ollut pitkään erottuvalla tyvikasvulla mutta nyt kuitenkin halusin taas vähän väriä tyveen. Jos haluun tehdä jotain mun hiuksille niin meen äitille korjaamaan asian.
Porukat oli hankkinu tämmösen korimaisen sisäkeinun. Siihen pystyi nojaamaan ja kiikkumaan ilman että se piti ääntä tai narinaa. En ollukkaan sohvalla koko iltana  kun TV:tä katsottiin.
Sit alkoi tyven värjäilyt.* Oon aina luottanut tähän Garnierin Nutrisse cremeen koska se nyt  vaan on ollut hellävarainen mun hiustyypille. Kaikenlisäks toi tuoksuu hyvälle eikä epämiellyttävälle (avocado ja muut öljyt) Garnierin tuotteet on aina tuottanut hyvän lopputuloksen ja värjäys ei oo ollut liian voimakas tai hiuksia rasittava. Joskus pari vuuotta sitten kokeiltiin Lorealia ja muita merkkejä pari kertaa ja värjäystulos oli aina voimakas ja mulle muutenkin tuli niistä väreistä huono olo ja päänahkaa kutitti värjäyksen aikana ja välillä nipisteli häiritsevästi. Tää ei oo koskaan aiheuttanut mitään mulla niin uskalsin ostaa kun tällä kertaa äiti ei voinu värjätä kampaamon väreillä. 3-4 astetta vaalentava ei oo muutenkaan liian voimakas kestoväriksi. Kaupoissahan myydään sitä 4-6 astetta vaalentavaakin, no thanks!

* Miten äiti sen teki:
Eli toi väri pistettiin parturin sudilla hiustyveen ja niihin kohtiin jossa mun hiukset näytti tummemmalta kuin latvat. Pakkauksien mukana tuleva suti on surkea äitin mielestä eikä vois ajatellakkaan värjäävänsä sillä kenenkään hiuksia tai raidoittaa. Väriä ei vedetty latvoihin asti vaan suunnilleen alle puoliväliin hiuksia. Latvat ei siis kärsinyt tässä ollenkaan.
Mulle onkin tärkeintä se että hiukset pysyis hyvässä kunnossa eikä kärsi värjäyksestä.
Mutta yks asia mikä mua  ******! Äiti sanoi leikkaavansa latvoista pois jotkut hemmetin "hiipulat". Sanoin että leikkaa sit pois vaan niin hupsistahei lähti ainakin 4 cm hiusten latvoista. Sain pienen hepulin kun tajusin sen. No ei siinä, latvat on tosi tasaiset nyt jos ei muuta positiivista keksi. No kyllä tähän tottuu vaikka oon angstannut sitä nyt tämän päivän ajan. Mittasin hiukset uudelleen nyt pituutta on 48 cm eilen oli vielä 52. ÄITI PERSULES MINKÄ TEIT! :D
Tein lämpimiä voileipiä iltapalaks
Näyttääkö mun tukka ees vähän paremmalle. Itken vieläkin niitä mun latvoja. :D
Semmonen mörkö musta tuli.
Äiti antoi mukaan kampaamon tuotteen joka kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä ja pitää hiusvärin hyvänä ja keltaisuuden poissa. (vähän niin kuin hopeashampoo mutta ystävällisempi hiuksille koska tästä ei näköjään löydy ammoniakkia.) Tästä riittää 8 pesukertaan joten ei viitti käyttää ihan joka päivä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä ne osti ton keinun? :)

Joanna kirjoitti...

Kirpputorilta :/