toiminnan täyteinen torstai

Huhhuh,tänään on ollut sellainen päivä että oon rättipoikki nyt. Oon ollut kokoajan menossa jonnekkin. Tänään on ollut taas ihanan keväinen sää, +6 astetta. :)

Ostin itelleni tänään vihdoin viimein uusia sukkia ja huulirasvan. (joku vihreä tee-makuna) Se tunne kun saa huulirasvaa pitkästä aikaa kun tuntuu et huulilla pystyis raastamaan vaikka juustoa.

Yllä keskiviikon lounas ruokatunnilla. Kävin siis työparin kanssa soppabaarissa.
Töitten jälkeen menin kaverille joka teki mulle hyvää simppeliä ruokaa. Jopas nyt kestitään.

Mut sitten tähän päivään:
Tän päivän lounas töissä. Kuvassa myös paita jonka ostin + pari uutta hiuspompulaa. Vanhat aina menee löysiks tai katoaa jonnekkin.
Töitten jälkeen menin vielä syömään serkun kanssa Gringos Locosiin josta sai valita minkä tahansa annoksen ilmasiks koska serkulla oli sellainen lipuke käytössä. Otin tietenkin ihan hullun ison annoksen, katoin vain hintaa ja tuumasin että tää mulle! (22e)

Loppua kohden kun olin syönyt tosta yli 2/3 niin valitin serkulle että ei tällästä jaksa syyä kukaan loppuun, kuka muka jaksaa!! Siihen Jesse sanoi: Joanna...se on tarkoitettu kahdelle ihmiselle. Luitko listasta..

Olin sillein et...hups!!
Serkun annos.

Gringosin jälkeen kaverin kanssa salille. Saatiin olla siellä ihan kahdestaan ja kuunnella radiota. Mukavaa oli ja salilla vierähti pari tuntia. :)

Fuck you- venytys!
Perus- ja sumokyykkyjä 20kg painolla.
pohjenousut 24kg painolla. Joo terve vaan, oon tottunut 16kg painoon. Mut kyllähän se tuntuu "kivalle" kun 60 kertaa nousee varpailleen ton kanssa.
äkästä porukkaa!
Ja loppuun se kuuluisa tilannekuva.. mitähän hittoa tässä tapahtuu. Sotkin näköjään kädet johonkin ja kamera ehti räpsästä kuvan.

Tää muuten oli mun 200. postaus! Aika rientää nopeesti.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö se muka sulle oikeesti oo sanomattakin selvää että salilla ei käytetä ulkokenkiä? Jos ei oo kenkiä tohon käyttöön niin converset nyt on ihan vihoviimeset, mielummin vaikka ilman kenkiä kokonaan. Varsinkin likasilla pohjilla. Huhhuh.

Joanna kirjoitti...

mulle?? :D valivali. Minä olin pessyt mun converset tota varten putipuhtaiksi. Sisäkenkiä kun ei vielä mulle ole.

Anonyymi kirjoitti...

Jaksaa valittaa vittu:D